Adód 1%-a nekünk sokat számít!Rendelkezz az életmentés javára!
Adószámunk: 18252831-2-43

Katt ide!

Nagy Elsősegély Teszt 2020 – Kezdődhet a kitöltés!

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2013 óta minden évben felméri a lakosság elsősegélynyújtással kapcsolatos tudását, hogy a kutatás eredményeire támaszkodva bővíthesse az emberek ismereteit a legfontosabb kérdésekben.

Ön vajon felismerné az agyrázkódás tüneteit, vagy felkészülten reagálna, ha üvegszilánk kerülne egy hozzátartozója szemébe? 

Kíváncsian várjuk, vajon sikerül-e a tavalyi év rekord eredményét megdönteni, hiszen szerencsére elmondható, hogy a Nagy Elsősegély Teszt indulása óta az Elsősegély Tájékozottsági Index (ETI) évről évre nőtt.
A Mentőalapítvány 2020-as kommunikációja során kiemelt figyelmet fordítottunk a defibrillátor-használattal kapcsolatos ismeretek átadására, így a tesztbe is bekerült egy ezzel kapcsolatos új kérdés.


Tegye próbára tudását a Nagy Elsősegély Teszt 2020-as fordulóján, hogy kiderüljön, naprakész ismeretekkel rendelkezik-e az elsősegélynyújtási ismeretek terén!
A teszt kitöltésével nem csak tudását teheti próbára, de egyben segíti a kutatásunkat, melynek eredményéről honlapunkon is beszámolunk!