Karácsonyi ajándék a Mentőangyaloknak!
Küldj Te is virtuális ajándékcsomagot!

Segítek!

Tartsd életben! Újraélesztés egyszerűen és gyorsan

Újraélesztés – sokan még mindig nem tudják, vagy nem merik – vajon miért?

Magyarországon évente mintegy 25 000 ember esik a hirtelen szívhalál áldozatául. Az esetek 90%-ában felkészületlenségünk és félelmünk miatt meg sem próbálunk segíteni. Pedig van egyszerű módszer – amivel a mentők kiérkezéséig biztosítható az életben maradás esélye. Csak a mellkas nyomásával, levegőbefújás nélkül is lehet életet menteni!

Ments életet Balával! – csak a mellkas nyomásával

A Valami Amerika 2 szereplőivel együtt mi is hisszük, hogy a humor és a zene segít a laikus, egyszerűen és gyorsan megjegyezhető újraélesztési ismeretek elsajátításában. Van megoldás, ha esetleg számunkra is gondot okoz a szájon át való lélegeztetés, és hirtelen zavarunkban nem szeretnénk ilyen kontaktusba kerülni egy bajba jutott embertársunkkal.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány társadalmi ismeretterjesztő programjával célunk elérni, hogy javuljon az újraélesztési tudás és hajlandóság Magyarországon, a magyar iskolákban pedig legyen tananyag az újraélesztés.

További információk:


A video a "Vinnie Jones' hard and fast Hands-only CPR" c. kisfilm adaptációjaként készült a British Heart Foundation engedélyével és támogatásával. Készült a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Idegsebészeti Klinika dr. Büki András M.D., Ph.D., D.Sc. és az Experimentális Oxyológiai Munkacsoport Dr. Vámos Zoltán és Dr. Cséplő Péter valamint a Magyar Idegsebészeti Szakmai Kollégium Tagozata Prof. Dr. Barzó Pál PhD, DSc. ajánlásával.


Tegyen ma Ön is egy lépést a magyar életmentésért! Támogassa alapítványunk munkáját, hogy kampányainkban minél több ember megismerhesse az elsősegélynyújtás fontosságát! Adományával még több eszközt állíthatunk az életmentés szolgálatába!