Újgenerációs defibrillátorra gyűjtünk
Támogasd a mentők munkáját az egész országban!

Segítek!

Támogasd Te is a Mentőangyalokat!

Az ünnepek alatt is értünk dolgoznak – ők a hivatásos életmentők, az Országos Mentőszolgálat dolgozói. Köszönjük meg együtt önzetlen szolgálatukat! Adományozóinknak* egy 2023-as Mentőnaptárral és egy online babaelsősegély tanfolyamhoz 40%-os kedvezményt adó kuponkóddal kedveskedünk az epelus.hu jóvoltából.

Az Országos Mentőszolgálat 8500 elhivatott bajtársa minden nap 3000-3500 riasztáshoz vonul ki. Ez a szám az ünnepek alatt megduplázódik. A mentőangyalok ezekben a percekben sem tétlenkednek, mindnyájunk biztonsága érdekében most is folyamatos készenlétben állnak. Karácsony alkalmából támogassuk együtt munkájukat. Az adomány életet menthet!

 

MIT ÜZEN JÓSZOLGÁLATI NAGYKÖVETÜNK?
Nincs megállás. Éjjel, nappal, hétvégén és karácsony idején is, minden körülmények között. Ez a mentők munkája. Számukra az életmentés hivatás. Ők az igazi hétköznapi hősök. jószolgálat nagykövetünk, Csuja Imre felhívása:

 

AJÁNDÉKOK TÁMOGATÓINKNAK
Minden adományozónak egy 2023-as Mentőnaptárral és egy online babaelsősegély tanfolyamhoz 40%-os kedvezményt adó kuponkóddal kedveskedünk.


* Ajándékot minden legalább 1500 forintot bakkártyával fizető támogatónknak áll módunkban adni. Amennyiben utalással, csekken vagy PayPal-en keresztül támogatod kampányunkat, kérlek e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megkaphasd ajándékaidat. Köszönjük!