Most LifePak1000 mobil defibrillátorra gyűjtünk!
Adományod most életet ment!

Segítek!

Prima Primissima elismerésben részesült Alapítványunk

2020. december 4-én, a magyar kultúra támogatásának ünnepén Balogh Gabriella, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának tagja online videókonferencia keretében adta át az idei Prima Primissima-díjakat, amelyet Alapítványunk nevében dr. Czakler Éva, a Kuratóriuma alelnöke vett át.

Idén rendhagyó módon 10 olyan szervezet részesült elismerésben, amelyeket különösen érintett a járványhelyzet – nehéz helyzetbe kerültek a vírus miatt, vagy célcsoportjaikat érintettek, és segítésükre minden korábbinál nagyobb szükség van.

„ A rendkívüli helyzet rendkívüli reakciókat kíván. Az idei Prima Primissima Gálát nem tudjuk megtartani, ezért a megszokott Prima és Prima Primissima díjakat sem tudjuk kiosztani. Az élet ugyanakkor nem áll meg, mi pedig idén a rendelkezésünkre álló erőforrásokat olyan szervezetek támogatására használjuk fel, amelyek a járványhelyzetben különösen nehéz helyzetbe kerültek, miközben célcsoportjaik segítésére nagyobb szükség van, mint korábban bármikor.”

– mondta el Balogh Gabriella az eseményen.
Hatalmas büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a közel 200 jelölt szervezet közül Alapítványunk elnyerte az idén kiosztott tíz díj egyikét, amelyet a frontvonalban nap mint nap erőn felül teljesítő bajtársainknak ajánlunk.

Nem csak az idei év munkájának, hanem alapításunk óta eltelt immáron több mint 16 év munkájának eredménye ez a díj – 2004 óta küldetésünk az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) közhasznú alapítványaként az ország 255 mentőállomásán szolgálatot teljesítő 8400 mentődolgozó munkájának segítése, támogatása.


Köszönjük az elismerést és a díjjal járó 20 millió Ft támogatást, amelyet Alapító Okiratunkban foglalt céljaink megvalósítására, így a mentők munkájának segítésére fordítunk. Gratulálunk a díjazott alapítványoknak, szervezeteknek!


Köszönjük továbbá minden támogatónknak, akik az idei, kihívásokkal teli évben is kitartottak mellettünk és támogatták munkánkat!


Forrás: https://www.primaprimissima.hu/aktualis/prima-primissima-alapitvany-2020-evi-elismeresek/82/