Indul a motoros szezon. Támogasd Te is a Mentőmotoros Szolgálatot!

Segítek!

Nem várt meglepetés érte Csuja Imrét forgatásunkon

Csuja Imrét nem könnyű zavarba hozni. Akkor is feltalálja magát, ha szereplőtársa nem tud eljönni a forgatásra. De vajon ki lehetett a renitens kolléga, és mi volt távolmaradásának oka?

Ezekre a kérdésekre is választ ad az Országos Mentőszolgálat Alapítvány legújabb kampányfilmje, amely természetesen ezúttal is egy nemes cél érdekében készült, a tőlük megszokott humoros formában.

De itt még nem ér véget a meglepetések sora. Egy másik felvétel is „lebuktatta” az alapítvány jószolgálati nagykövetét, méghozzá egy igen kínos helyzetben – persze csakis azért, hogy így hívják fel a nézők figyelmét az adó 1% felajánlás fontosságára.

Szeretjük a humort, de természetesen az életmentés számunkra nem gyerekjáték. Sőt, nagyon is komolyan vesszük munkánkat. Immár 19 éve támogatjuk bajtársainkat a legkorszerűbb életmentő eszközökkel.

– mondta el dr. Czakler Éva mentőorvos, alapítványunk kuratóriumának alelnöke.

Társadalmi edukációs kampányainkban továbbra is igyekszünk élen járni a legújabb trendek követésében, éppen ezért idén ismét jelentkezünk humoros TikTok tartalmakkal is:

MENTŐALAPÍTVÁNY A TIKTOK-ON

 

Sajnos az emberek több mint fele még mindig nem él az adó 1% felajánlás lehetőségével. Bízom benne, hogy videóink hatására most olyan adózókat is sikerül mozgósítani, akik eddig nem éltek a lehetőséggel, hiszen az 1% nekünk tényleg sokat számít.

– jelölte ki a célt dr. Czakler Éva.

Köszönjük mindenkinek, aki segíti küldetésünket adója 1%-ának felajánlásával!

 

ADÓ 1% FELAJÁNLÁS