Támogasd a mentők munkáját!
Nézd meg, most hogyan segíthetsz!

Segítek!

Eszközátadások 2023. november-december

2023. november és december hónapokban több mint 88 millió forint értékben támogattuk bajtársaink munkáját. A lélegeztető gép és megannyi égési kötszercsomag mellett sok más mentéstechnikai eszközzel bővültek az ország mentőállomásainak készletei Alapítványunk jóvoltából.

Eszközátadások az év utolsó két hónapjában

5 millió forint értékben adtunk át lélegeztető gépet Várpalota mentőállomás részére, lélegeztető maszkokat és ballonokat a rákospalotai bajtársaknak, égési kötszercsomagokat Aggtelek, Miskolc és Kapuvár Mentőállomások részére.

Közel fél millió forint értékben adhattunk át laptáhordágyat Sajószentpéter Mentőállomás részére, továbbá medence rögzítőket Edelény és Kazincbarcika mentőállomásokon dolgozó bajtársaknak.

Az átadott eszközök listáján szerepel húzósín, laringoscop, pulzoximéter, érszorító és vérnyomásmérő is szerepel, melyek bajtársaink mindennapi munkájához nyújtanak további segítséget.

Magán és vállalati adományozóinknak, valamint az adó 1% felajánlóknak köszönhetően a magyarországi mentőállomások eszközállományának továbbfejlesztése és bajtársaink munkájának támogatása folyamatosan zajlik. 
Az átadott mentéstechnikai eszközeinkről folyamatosan frissülő eredménytérképünkön tájékozódhattok:
www.mentoalapitvany.hu/eredmenyterkep


2024-ben Alapítványunk tovább dolgozik elsődleges küldetésén, a 256 hazai mentőállomás 8500 dolgozójának támogatásán és az OMSZ gépparkjának és berendezéseinek további műszaki fejlesztésén.

Támogassa munkánkat, legyen Ön is életmentő! Köszönjük!