Díszítsük fel együtt a mentők karácsonyfáját!
Támogasd Te is a hétköznapi hősöket!

Segítek!

Eszközátadások 2022. március−április

2022. március és április hónapokban közel 107 millió forint értékben támogattuk bajtársaink munkáját. Az életmentő defibrillátorok és mellkaskompressziós készülékek mellett sok más mentéstechnikai eszközzel bővültek az ország mentőállomásainak készletei Alapítványunk jóvoltából.

Eszközátadások 2022. március

Márciusban 64 millió Ft értékben támogattuk a magyarországi mentőállomásokat, amelyből több mint 43 millió forintért defibrillátorokat vásároltunk Vác, Nyíregyháza valamint Szolnok Mentőállomások számára.
Eger és Heves Mentőállomásoknak ebben a hónapban egy-egy nagyértékű mellkaskompressziós készüléket adhattunk át, amelyek elhúzódó újraélesztések során, a folyamatos mellkaskompresszió biztosításával támogatják bajtársaink munkáját.
Az átadott eszközök listáján szerepel még csaknem 60 db lélegeztető maszk és ballon összesen 3 millió forintot meghaladó értékben, valamint lapáthordágy, égési kötszer és más, a mindennapok során használatos mentéstechnikai eszköz is.

Eszközátadások 2022. április

Az áprilisban átadott eszközök összértéke több mint 42,8 millió forint volt, ebből 32 millió forintot meghaladó összegben 3 db defibrillátort adtunk át Újpest, Cegléd és Veszprém Mentőállomásoknak. 
Mindennapos társai bajtársainknak a mentési táskák: különféle funkciójú - kék, piros és zöld színjelzésű - táskák is átadásra kerültek ebben a hónapban.

Magán és vállalati adományozóinknak, valamint az adó 1% felajánlóknak köszönhetően a magyarországi mentőállomások eszközállományának továbbfejlesztése és bajtársaink munkájának támogatása folyamatosan zajlik. 
Az átadott mentéstechnikai eszközeinkről folyamatosan frissülő eredménytérképünkön tájékozódhattok:
www.mentoalapitvany.hu/eredmenyterkep


2022-ben Alapítványunk tovább dolgozik elsődleges küldetésén, a 256 hazai mentőállomás 8500 dolgozójának támogatásán és az OMSZ gépparkjának és berendezéseinek további műszaki fejlesztésén.
Támogassa munkánkat, legyen Ön is életmentő! Köszönjük!