Legyen Önnek is szívügye az életmentés! Segítse a mentők munkáját!

Segítek!

Egy gombnyomással adakozhat, ha a magyar taxis app-ot használja!

Újabb adományozási formával támogatható a mentők munkája: a magyar hátterű, de a nemzetközi piacra is kilépő taxis szolgáltatás, a Taxim és az Országos Mentőszolgálat Alapítvány (OMSZA) együttműködése alapján, a taxis app-ot használók számára egyetlen mozdulat csak az adakozás.

 

 

A rendszer lényege, hogy minden utazásunk alkalmával lehetőségünk van a viteldíj összegén felül 1%-ot adni több szervezetnek, köztük az OMSZA-nak. Ehhez a Taxim további 1%-ot tesz hozzá, így “sok kicsi sokra megy” alapon tisztes pénz gyűlhet össze adományként.

 

Az utasoknak szinte semmibe sem kerül a támogatás, és még különösebb fáradtsággal sem jár: ha egyszer letöltöttük a Taxim app-ot, az első adakozás után megjelenik az OMSZA gombja - innentől valóban egy gombnyomás az egész. 

 

A hazai és az egész európai piacon egyedülálló adományozási forma hosszútávú megállapodás keretében működik, tehát nem csak egyetlen kampányról van szó.

 

Azonban augusztus folyamán egy meghívás-akció is kapcsolódik az újításhoz: a Taxim utasai meghívhatnak valakit a rendszerbe, és mind az új csatlakozó, mind a meghívó 1000 Ft-os kupont kap. 

 

AZ OMSZA a tavalyi évben összesen több mint 246 millió forintnyi adományt gyűjtött a mentők munkájának támogatására. Az év során 1083 db különféle mentési eszközt adhatott át így a mentőknek, közel 189 milliónyi értékben, egyéb szolgáltatásokra pedig 57 millió forint jutott. 

 

Nagy siker, hogy a mostani együttműködéssel az OMSZA új támogatókat tud bevonni az egyéni adományozói körbe.

 

A Taxim applikáció letölthető itt: Taxim letöltés