Ne parázz, sokkolj! Tekintsd meg videónkat!

Megnézem!

A Penny Market 5 millió forinttal támogatja Magyarország életmentő hőseit

A Penny Market arany fokozatú partnerként 5 millió forintot adományozott az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak (OMSZA). A hosszú távra tervezett támogatással Magyarország legrégebb óta jelen lévő hard diszkont üzletlánca az egészségügy frontvonalában nap mint nap életeket mentő OMSZ munkatársainak nemes szolgálatát segíti.

“Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány az ország 255 mentőállomásán nap mint szolgálatot teljesítő több mint 8400 mentődolgozóért végzi munkáját. Hiszünk a bajtársiasságban, a józan emberi gondolkodásban és a segítségnyújtás örömében. Nagy örömünkre szolgál, hogy a Penny Marketben olyan hosszú távú partnerre leltünk, akivel osztozunk ezeken az értékeken.” – mondta el Kónya Zoltán, az OMSZA kuratóriumának elnöke, majd hozzátette: “Bajtársaink az elmúlt hónapokban kiemelt terhelésnek voltak kitéve, ugyanakkor azzal is tisztában vagyunk, hogy a hazai gazdasági szereplőket is érzékenyen érintette a járvány. Éppen ezért tartjuk példamutatónak a Penny Market támogatását, amelyet ezúton is köszönünk minden bajtársunk nevében.”

 

“A Penny Market cégkultúrájában mindig is erősen jelen volt az empátia és szolidaritás. A koronavírus-járvány még inkább rávilágított azoknak, a járványhezetben is a lehető legmagasabb színvonalon teljesítő egészségügyi dolgozóknak a felelősségére és kitartására, akiknek kulcsszerepe van az életmentésben.”

- nyilatkozta Florian Jens Naegele, a Penny Market Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója. “A magyar mentős közösség tagjai a legnehezebb helyzetekben és pillanatokban segítenek a bajba jutott embereknek. Tevékenységük ezért elismerést és támogatást érdemel, különösen a mostani járványhelyzetben, amikor még inkább felértékelődik a szerepük és a támogatásuk is” - tette hozzá a cégvezető.

A németországi Rewe Csoporthoz tartozó Penny Market Magyarország üzleti filozófiájában kezdettől fogva meghatározó helyet foglal el a társadalmi felelősségvállalás. A diszkontlánc közel 24 éve segít különféle adományokkal számos magyarországi szervezetet.