Legyél Te is életmentő! Adományod életet ment.

Segítek!

231 millió forint támogatás az SZJA 1%-okból! Köszönjük!

A frissen megjelent eredmények alapján, Alapítványunk ELSŐ abban a rangsorban, amely a legtöbb egyszázalékos felajánlásban részesült civil szervezeteket sorolja fel.

A NAV részletes kimutatása alapján Alapítványunk idei támogatása 231 527 319 Ft-ot jelent, ami a tavalyi 122 millióhoz képest olyan mértékű növekedés, amire álmainkban sem gondoltunk. A felajánlások összesen 39 191 személytől érkeztek, ami 15 413 fővel több, mint a tavaly részünkre rendelkezők száma.

Hatalmas sikerként értékeljük ezt a támogatást. Köszönjük a bizalmat!

Az első helyezés az országos rangsorban, és támogatóink számának ilyen mértékű növekedése azt jelzi számunkra, hogy az emberek közös ügyként, közös felelősségként tekintenek a hazai életmentő munka fejlesztésére, és mi lehetőséget kaptunk, hogy ezt a kollektív igényt megvalósíthassuk − mindannyiunk számára.

Ígérjük, hogy továbbra is elkötelezetten dolgozunk elsődleges küldetésünkön, az összes magyarországi mentőállomás eszközparkjának fejlesztésén, bajtársaink munkakörülményeinek javításán és a lakosság elsősegélynyújtási ismereteinek növelésén.

Köszönjük, hogy mellénk álltak, és reméljük, hogy továbbra is nyomon követik tevékenységünket!