Legyen Neked is szívügyed az életmentés!
Támogasd munkánkat, támogasd a mentőket!

Segítek!

Balesetek játék és tanulás közben

Játék és tanulás közben azonban sok olyan baleset történik, amelyhez segítségül bajtársaimat hívják a 104-en. A legtöbb esetben a mentők sikerrel járnak, de a média gyakran csak azokat az eseteket emeli ki, amikor tragikusan végződik a történet.

A sikeres mentésről szóló pozitív eseteket az én leveleim örökítik meg, és azok a köszönőlevelek, amelyek a hálás szülőktől, pedagógusoktól, hozzátartozóktól érkeznek.

Egyszer például egy 6 éves kisfiút, Imit mentették meg bajtársaim, amikor a sérült gyermeknek rohama lett a gyógypedagógiai iskolában. Ebben az állapotában ön- és közveszélyes volt, a pedagógusok mindent megpróbáltak, de hiába, végül kénytelenek voltak tehetetlenül nézni a dühöngő kisfiú ámokfutását.

A mentősök gyorsan kiérkeztek a helyszínre: sok hasonló helyzettel a hátuk mögött régóta tudták, nemcsak szakmai tudás, de emberség is szükséges ahhoz, hogy a gyermek közel engedje őket magához, és segíthessenek rajta.

Ahhoz, hogy Ön segíthessen a Mentőszolgálat fejlesztésében, nem kell mást tennie, mint támogatnia Alapítványunkat, a Mentőszolgálat egyetlen hivatalos, független forrásteremtő szervezetét.

Tudjuk, hogy a helyzet nem könnyű, mégis, ha tud szánni bármekkora összeget a hazai mentés fejlesztésére, kérem, tegye meg.

Hálásak vagyunk Önnek a segítségért, és köszönjük, hogy figyelemmel kíséri munkánkat.