Díszítsük fel együtt a mentők karácsonyfáját!
Támogasd Te is a hétköznapi hősöket!

Segítek!

Éves jelentés 2019 – A rekordok éve!

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány 16 éves fennállásának legsikeresebb évét zárta 2019-ben. A siker kulcsa, hogy minden eddiginél több ember csatlakozott küldetésünkhöz, így a közösség erejének és Alapítványunk elhivatottságának köszönhetően ismét sokat tehettünk a magyarországi mentőállomások fejlesztéséért, eszközparkjának korszerűsítéséért – mely egyben hozzájárul a mentők munkakörülményeinek javulásához is.

Lássuk, milyen területeken születtek kiemelkedő eredmények!

  • Támogatói körünk az évek során több mint 150 000 főre nőtt, és egyre több partnerre lelünk a vállalati szférából is.
     
  • A magánszemélyek és céges támogatók jóvoltából 2019-ben 1132 eszközátadás keretében 2892 db mentéstechnikai eszközt adtunk át 428 094 961 Ft értékben
     
  • A 2019. évi adó 1% felajánlások is rekordot döntöttek: az előző évi adatokhoz képest közel 10 millió forinttal, összesen 121 995 851 forintra növelhettük a személyi jövedelemadóból származó bevételünket. Ezzel Alapítványunk a civil szervezetek országos ranglistáján dobogós helyen, harmadikként végzett!
     
  • Társadalmi szemléletformálási törekvéseink eredményeként a Nagy Elsősegély Teszt minden eddiginél jobb eredménnyel zárult


Kíváncsi rá, mik voltak a legfontosabb életmentő eszközök, melyeket átadtunk, vagy hogy Bala újraélesztési tippjei hogyan járultak hozzá Alapítványunk sikereihez? Az Éves Jelentést most letöltheti, a beszédes illusztrációk és fotók segítségével pedig teljes képet kaphat egész éves munkánkról.