Az élet a legszebb ajándék, amit idén adhatsz!
Csatlakozz adventi akciónkhoz!

Segítek!

308 millió forint az szja 1%-okból – Köszönjük!

A napokban megjelent eredmények alapján Alapítványunk megtartotta tavalyi első helyét a legtöbb személyi jövedelemadó 1% felajánlást kapó civil szervezetek listáján. Nagy örömünkre mind a felajánlók száma, mind a felajánlások összértéke növekedett még az elmúlt év kiemelkedő eredményéhez képest is.

A NAV által közzétett listán, amely a 2021. évben szja 1%-os felajánlásban részesült civil szervezeteket tartalmazza, az Országos Mentőszolgálat Alapítvány tehát a képzeletbeli első helyen található.

48.336 jó szándékú adózó jóvoltából összesen 308.239.867 forint szja 1% felajánlásban részesültünk. 2020-hoz képest tehát 23%-kal nőtt azoknak az embereknek a száma (~39 ezer főről ~48 ezer főre), akik Alapítványunk javára rendelkeztek, és ezzel a mentők munkáját kívánták segíteni. Összegszerűen pedig 33%-os növekedést értünk el 2020-hoz képest, hiszen 231 millió forintról 308 millió forintra nőtt a felajánlások összértéke.

Hihetetlen eredményt értünk el. Köszönjük a bizalmat!

Tisztában vagyunk vele, hogy ez az elismerés, ez a kiemelkedő eredmény egyben felelősséget is jelent - hiszen vállalati és magánadományozóink mellett idén több mint 48 ezer ember tartotta támogatásnak érdemesnek Alapítványunkat, azonosult küldetésünkkel, a mentők munkájának segítésével. 

Továbbra is elkötelezetten dolgozunk elsődleges küldetésünkön, az összes magyarországi mentőállomás eszközparkjának fejlesztésén, valamint bajtársaink munkakörülményeinek javításán és a lakosság elsősegélynyújtási ismereteinek növelésén.

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki ránk gondolt, folytatjuk munkánkat!


Külön örömünkre szolgál, hogy 2016 óta először növekedett ismét hazánkban azok száma, akik nem hagyták veszni adójuk 1% százalékát: összesen 1,66 millió adófizető gondolt idén a civil szervezetekre, és rendelkezett a javukra. Nekik is köszönjük!