Indul a motoros szezon. Támogasd Te is a Mentőmotoros Szolgálatot!

Segítek!

Feleségét élesztette újra a hős férfi

József nem sejtette azon a napon, hogy hamarosan felesége, Györgyi életét neki kell majd megmentenie. Szerencsére mert cselekedni, az újraélesztésben pedig segítsége is akadt. Életben tartották Györgyit, amíg a kiérkező mentők defibrillátorral át nem vették a mentést. Most a házaspár meséli el megható történetét.

Balától tanulta az újraélesztést

2015-ben Baláék megmutatták, hogy egy kis humorral és egy kis vagánysággal életeket lehet menteni. „Ha csak egyvalaki életét sikerül megmenteni ezzel a kisfilmmel, már megérte” – mondtuk akkor.

Hatalmas örömünkre ma elmondhatjuk, hogy nem csak egy, de már hat dokumentált esetben is Alapítványunk kisfilmje alapján hajtottak végre sikeres újraélesztést – Györgyi és József története a hatodik, és még ki tudja, hány olyan eset van, amiről nem is tudunk.
Tekintse meg filmjeinket, tanulja meg Ön is az újraélesztés egyszerű módját! Legyen Ön is életmentő! 

Tartsd életben! Újraélesztés egyszerűen és gyorsan  
Ne parázz, sokkolj! - Újraélesztés defibrillátorral


Tegyen ma Ön is egy lépést a magyarországi életmentésért!

Támogassa Alapítványunk munkáját, hogy kampányainkban minél több ember megismerhesse az elsősegélynyújtás fontosságát, és hogy bajtársaink a helyszínre történő kiérkezésükkor a lehető legkorszerűbb eszközökkel segítsenek a bajbajutottakon!

Adományával még több eszközt állíthatunk az életmentés szolgálatába! Köszönjük!