Most LifePak 15 defibrillátorra gyűjtünk!
Köszönjük életmentő adományát!

Segítek!

„Életben tartottam” – Sikeres újraélesztőket keresünk!

Laikusként sikeresen újraélesztettél valakit? Oszd meg velünk történetedet, mi pedig közzétesszük, hogy minél többen tanulhassanak belőle.

Attila, a korábbi asztalitenisz válogatott. József, a balatonfüredi rendőr. Miklós, a kecskeméti gimnazista. Zsolt, a debreceni vállalkozó. A sort még hosszan folytathatnánk, de mi a közös bennük? Mindannyian megmentettek egy életet. Jókor voltak jó helyen, és nem féltek néhány egyszerű lépésben egy rosszul lett ember segítségére sietni. Az ő történetüket már bemutattuk az elmúlt években, most pedig hasonló, inspiráló eseteket és életmentőket keresünk – olyan laikus, civil újraélesztőket, akik mertek cselekedni, és most elmesélnék történetüket.

Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány célja, hogy minél több emberhez eljuttassa azt az egyszerű üzenetet, hogy hirtelen szívhalál esetén laikusként is sokat tudunk segíteni, ha merünk cselekedni, és ismerjük a mellkaskompresszióra alapuló újraélesztés egyszerű módját.

 

A kiválasztott történeteket közzétesszük, hogy mások is erőt meríthessenek belőlük, hogyha egyszer hasonló helyzetben találják magukat. Köszönjük, hogy Te is teszel egy fontos ügyért!

 
Jelentkezz, ha magadra ismersz az alábbi gombra kattintva: