Az 1% nekünk sokat számít!
Segítsd a mentők munkáját adód 1%-ának felajánlásával!

Ezüst fokozatú életmentő lett az Amgen Kft.

Az amerikai biotechnológiai vállalat magyar képviselete támogatásával hozzájárul az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő tevékenységéhez, bajtársaink áldozatos munkájának segítéséhez.

Az Amgen Kft. mottója: „Pozitív változást hozni a világba”, és ez nem csak mindennapi tevékenységükben, de felelős társadalmi szerepvállalásukban is megmutatkozik. Az Amgen küldetése, hogy a tudomány eredményeivel gyógyuláshoz segítsék a betegeket mostani felajánlásukkal is ezt a célt szolgálják: támogatásukat a mentők munkájának támogatására, a legkorszerűbb mentéstechnikai eszközök beszerzésére, így a betegek gyógyítására fordítjuk.

„Biztos vagyok benne, hogy az együttműködés és az innováció hozza el a járvány végét. Mi az Amgennél ennek szellemében dolgozunk és őszintén mondhatom, a betegellátásban tevékenykedő szereplők, ahogy eddig is – úgy a jövőben is partnerként számíthatnak ránk, hogy együtt szolgálhassuk a betegek érdekét.”

- mondta el Dr. Toka Krisztián, az Amgen Kft. ügyvezetője

Ezúton üdvözöljük a céget vállalati támogatóink körében és egyben köszönjük nagylelkű felajánlásukat!

Az Amgen Kft.-ről:

Az Amgen a biotechnológiai ipar vezető humán gyógyászati vállalata, amely már több mint 40 éve fordítja a tudományos felfedezések és innováció nyújtotta lehetőségeket az orvoslás fejlődésének előmozdítására. Tevékenységük Magyarországon kereskedelmi és humán orvosi klinikai vizsgálatok területén nyilvánul meg. A vállalat célja, hogy a tudományt és az innovációt hazánkban is az emberi életminőség javításának szolgálatába állítsa.