Legyen Önnek is szívügye az életmentés! Segítse a mentők munkáját!

Segítek!

LIFEPAK 15 életmentő készülék - 2020.12. hó

A speciális eszköz egy igazi csúcsmodell: egyik nagy előnye elődjéhez képest, hogy az EKG és a vérnyomás monitorozását a betegszállítás során is folyamatosan biztosítja


•    Támogatásával Ön hozzájárul 1 db készülék megvásárlásához

•    A LIFEPAK 15 életmentő eszköz ára 7.791.450 Ft

Mikor van rá szükség?
Hirtelen szívmegállás esetén használjuk, ami hazánkban évente körülbelül 25 ezer esetben fordul elő. Amikor a keringés összeomlik, minden perc számít, ezért létfontosságú, hogy a mentők kiérkezéséig valaki megkezdje az újraélesztést. Így emlékszik vissza egy esetre Mihály, vezető mentőtiszt:

„A háziorvos időben megkezdte a szakszerű újraélesztést, így mire megérkeztünk, már csak egyszer kellett defibrillálni a beteget. A hölgy állapota gyorsan javult, a 40 perces szállítás alatt visszanyerte az eszméletét is.”


A LIFEPAK 15-öt szinte minden kivonuláskor használjuk, a kiérkezéskor kulcsszerepe van a diagnózis felállításában. Hirtelen szívmegálláshoz naponta több tucatszor riasztják bajtársainkat, ilyenkor indulhat a versenyfutás az idővel.
Alapítványunk célja, hogy bajtársaink mindig az elérhető legkorszerűbb eszközökkel indulhassanak bevetésre, hiszen a megfelelő technikán akár emberéletek is múlhatnak.


Az itt látható kampány egy offline és online megvalósuló adománygyűjtő akció része, melynek célja 1 db LIFEPAK 15 eszköz megvásárlásához szükséges összeg előteremtése.


Köszönjük segítségét!