Legyen Neked is szívügyed az életmentés!
Támogasd munkánkat, támogasd a mentőket!

Karácsonyi ajándék a Mentőangyaloknak

Köszönjük, hogy Te is támogatod Alapítványunkat, így a mentőket!

Közhasznú és átlátható szervezetként közel 20 éve segítjük az ország 256 mentőállomását, adományodat közvetlenül a mentők munkájának segítésére fordítjuk. Az alábbi "Támogatom" gombra, kattintva azonnal eljuttathatod életmentő támogatásodat hozzánk - amit most mi is megjutalmazunk. Köszönjük!

Olvass tovább, és azt is megtudhatod, pontosan mire fordítjuk a támogatásokat, valamint megnézheted jószolgálati nagykövetünk, Csuja Imre videóüzenetét is.

JÓTÉKONYSÁGODAT DUPLÁN MEGJUTALMAZZUK

Az ünnepek alatt is értünk dolgoznak – ők a hivatásos életmentők, az Országos Mentőszolgálat dolgozói. Köszönjük meg együtt önzetlen szolgálatukat! Küldj Te is egy virtuális ajándékcsomagot a bajtársaknak – támogatásodból a mentők munkáját segítjük.

Most mi is megajándékozunk* Téged:

* Ajándékot minden legalább 1500 forintot bakkártyával fizető támogatónknak áll módunkban adni. Amennyiben utalással, csekken vagy PayPal-en keresztül támogatod kampányunkat, kérlek e-mailben vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megkaphasd ajándékaidat. Köszönjük!

Nincs megállás. Éjjel, nappal, hétvégén és karácsony idején is, minden körülmények között. Ez a mentők munkája. Számukra az életmentés hivatás. Ők az igazi hétköznapi hősök. Hallgasd meg jószolgálat nagykövetünk, Csuja Imre felhívását:

Köszönjük, hogy Neked is szívügyed az életmentés!

MIRE FORDÍTJUK TÁMOGATÁSOD?

Eszközátadásaink folyamatosak, az ország 256 mentőállomása minden nap ellátja teendővel Alapítványunk munkatársait. Ez évi fontosabb átadásaink a teljesség igénye nélkül:

• 26 db komplex életmentő defibrillátor;
  • 8 db mellkaskompressziós készülék (Lucas 3);
  • Fenti újraélesztő készülékekhez szükséges akkumulátorok, kábelek és egyéb kiegészítők;
  • 269 db mentési és sürgősségi táskát adtunk át országszerte;
  • 134 db csecsemő lélegeztető maszkot és ballont;
  • További 270 db lélegeztető maszkot és ballont;
  • Több mint 4 millió Ft-tal támogattuk a Mentő Motoros Szolgálat munkáját: mentési táskák, motoros ruhával és nadrággal, valamint egyéb felszerelésekkel szereltük fel a mentőmotorokat.

Ha pedig sokan támogatjátok adventi kampányunkat, egy nagy értékű, közel 6 millió forintba kerülő LUCAS 3 mellkaskompressziós gépet vásárolhatunk meg, ami az újraélesztések során segíti az életmentést.

Köszönjük, ha Te is hozzájárulsz céljaink eléréséhez!

JUTALOM JÓTÉKONYSÁGODÉRT –  MENTŐNAPTÁR ÉS BABAELSŐSEGÉLY TANFOLYAM

Adományozóinknak* egy 2023-as Mentőnaptárral és egy online babaelsősegély tanfolyamhoz 40%-os kedvezményt adó kuponkóddal kedveskedünk az epelus.hu jóvoltából.

BABAELSŐSEGÉLY TANFOLYAM
4 órás online képzés korlátlan hozzáféréssel az epelus.hu jóvoltából. A képzés során felkészülhetsz az új családtag érkezésére és konkrét választ kaphatsz a legégetőbb kérdésekre:

• Hogyan készülj fel az új családtag érkezésére?
  • Hogyan előzd meg a bajt?
  • Hogyan végezz újraélesztést?
  • Hogyan hívd a mentőket?
  • Hogyan távolítsd el a lenyelt idegentestet?
  • Mit tegyél égési sérülés, láz vagy lázgörcs esetén?

MENTŐNAPTÁR
2023-as támogatói naptárunkban ezúttal az ezerarcú Magyarországba kalauzolunk csodás, exkluzív képekkel. Naptárunkat kizárólag támogatóink részére állítottuk össze, megköszönve támogatásukat.

A Mentőnaptárat postai úton küldjük el az adományozás során megadott címre, a kuponkódot tartalmazó automatikus e-mailt pedig közvetlenül a bankkártyás fizetés után kapják meg támogatóink.

ÁTADTUK A LUCAS 3-AT, PÁR ÓRÁVAL KÉSŐBB ÉLETET MENTETT
Ezekért a sikertörténetekért dolgozunk: a reggeli órákban adtuk át a több millió forint értékű Lucas 3 mellkaskompressziós gépet, délelőtt már az életét köszönhette neki egy bajbajutott. Aznap egy fiatalember hozzátartozója a mentésirányító telefonos útmutatásai alapján kezdte meg a mellkaskompressziót, majd átadta a beteget a három percen belül kiérkező mentőknek. A törökszentmiklósi mentőállomás vezetője így emlékszik vissza az esetre:

„Az autónkra csak reggel került fel az Alapítvány által adományozott mellkaskompressziós készülék, amelyet így szinte azonnal élesben próbálhattunk ki.”

Egy óránál is tovább tartott, mire stabilizálni tudták a férfit bajtársaink.

„A gép folyamatos és egyenletes mellkaskompressziót
biztosít, ezáltal egy ember teljes kapacitása felszabadul, aki így más módon tud részt venni a mentésben. Ez az eset is megmutatta, milyen jól használható és fontos életmentő készülékről van szó”

Adományod életet menthet, támogasd Te is a mentőket!

ÍGY SEGÍTENEK A MENTŐANGYALOK

Vanda levelében számolt be egy drámai életmentésről:

Az itt látható kampány egy offline és online megvalósuló adománygyűjtő akció része, melynek célja 1 db LUCAS 3 mellkaskompressziós készülék megvásárlásához szükséges összeg előteremtése.

Az Országos Mentőszolgálat közhasznú segítőjeként Alapítványunk a minél hatékonyabb magyarországi életmentésért tevékenykedik. Alapító Okiratban foglalt céljaink:

• korszerű mentési eszközök beszerzése az Országos Mentőszolgálat igényei alapján,
  • hozzájárulás a mentődolgozók munkakörülményeinek javításához,
  • az újraélesztési tudás és hajlandóság népszerűsítése és ösztönzése.

A támogatásokat átláthatóan kezelve, azok felhasználásáról rendszeresen beszámolva támogatjuk az életmentők munkáját.

Támogatásod adómentes.

Köszönjük segítséged!