Most LifePak 15 defibrillátorra gyűjtünk!
Köszönjük életmentő adományát!

Éves Jelentés 2020 – Köszönjük támogatását!

Kimagasló eredmények egy rendhagyó év során – ez volt 2020

Felemelő érzés, hogy miközben egy világjárvány árnyékában bajtársaink nap nap után erőn felül álltak helyt, támogató közösségünk is éppen így tett. Sosem látott társadalmi és anyagi támogatás övezte ugyanis munkánkat 2020-ban, aminek eredménye 17 éves fennállásunk legsikeresebb éve lett.

A sikert pedig az átadott életmentő eszközök számában és értékében mérjük. Több mint 470 millió forint értékben tudtuk támogatni a magyarországi mentőket a tavalyi évben, köszönhetően magán és vállalati támogatóinknak, valamint azoknak, akik adójuk 1%-ának felajánlásával segítették munkánkat.

Köszönjük, hogy támogatásával Ön is hozzájárult 2020. évi eredményeinkhez és a magyarországi mentés színvonalának további fejlesztéséhez!

Töltse le és lapozzon bele 2020-as Éves Jelentésünkbe, ismerje meg Alapítványunk munkáját!

2021-ben is töretlen lendülettel folytatjuk munkánkat, hiszen mentőre mindig szükség van. Idei legfőbb célunk korszerű LifePak 15 defibrillátor konfigurációk beszerzése és átadása a mentőállomások részére. Idén június végéig már 38 darabot adhattunk át ebből az életmentő eszközből országszerte több mint 310 millió forint értékben – köszönhetően támogatóinknak.

A defibrillátor beszerzések mellett is folytatjuk olyan életmentő eszközök és műszerek átadását, mint a speciális égési kötszerek, mellkaskompressziós készülékek, CO mérők és gázérzékelők, mentési táskák. Továbbra is kiemelt küldetésünk a mentődolgozók munkakörülményeinek javítása is, így ezen a területen sem állunk, állhatunk meg, hiszen mindig van hova fejlődni.

Már aznap életet mentett a támogatásokból beszerzett készülék
Munkánk, és az Ön támogatásának fontosságát jól szemlélteti egy idén megtörtént eset. Év elején egy mellkaskompressziós készüléket adtunk át Törökszentmiklós Mentőállomásnak – ezt a készüléket az elhúzódó újraélesztés során használják a mentők. Reggel hétkor került a mentőautóba az eszköz, és ekkor még nem is sejtették a bajtársak, hogy alig pár óra múlva már egy fiatalember újraélesztésénél lesz segítségükre. Egy óránál is tovább tartott, mire stabilizálni tudták a beteget, de a mentők szaktudása és az általunk átadott korszerű eszköz együttesen aznap életet mentett. Mindez Önnek is köszönhető volt – és ez csak egy példa a sok közül.

Köszönjük megtisztelő támogatását, maradjon velünk továbbra is!

Az itt látható kampány egy offline és online megvalósuló adománygyűjtő akció része, melynek célja 1 db LifePak 15 eszköz megvásárlásához szükséges összeg előteremtése.

Az Országos Mentőszolgálat közhasznú segítőjeként Alapítványunk a minél hatékonyabb magyarországi életmentésért tevékenykedik. Alapító Okiratban foglalt céljaink:

• korszerű mentési eszközök beszerzése az Országos Mentőszolgálat igényei alapján,
  • hozzájárulás a mentődolgozók munkakörülményeinek javításához,
  • az újraélesztési tudás és hajlandóság népszerűsítése és ösztönzése.

A támogatásokat átláthatóan kezelve, azok felhasználásáról rendszeresen beszámolva támogatjuk az életmentők munkáját.

Támogatása adómentes.

Köszönjük segítségét!