Legyen Önnek is szívügye az életmentés! Segítse a mentők munkáját!

Égési kötszer

A speciális égési kötszer a legkomolyabb égési sérülések esetén is azonnal hűsíti az égett bőrfelületet, csillapítja a fájdalmat, és megakadályozza a fertőzések bejutását a nyílt sebbe. Mihamarabb az égési felületre helyezve fejti ki hatását, óvja a sejteket a további roncsolódástól. 4-5 perc múlva a kezelt terület normál testhőmérsékletű lesz.

Mikor van rá szükség?
Ezeknek a kötszereknek kulcsszerepük van az égés roncsoló hatásának csökkentésében és a bőr gyógyulási képességének növelésében. Éppen ezért nélkülözhetetlen, hogy a mentőautókat ezzel a speciális kötszerrel szerelhessük fel, hogy minden sérültet hatékonyan el tudjunk látni.

• Támogatásával Ön hozzájárul 10 csomag kötszer megvásárlásához
  • 10 db égési kötszercsomag ára: 379 500 Ft

Néhány éve télen egy kazánrobbanáshoz riasztották a sarkadi mentőket, akik azonnal a helyszínre vonultak. Miközben a szomszédok a lángoló kazánt próbálták oltani, ők a speciális égési kötszert alkalmazva látták el a baleset elszenvedőjét.

„Mire kiértünk, a férfiról már eltávolították a ruhát, nehogy beleégjen. A mellkasát és a jobb karját érte a forró víz, épp rakni akart a kazánra, amikor az felrobbant. Bár eszméleténél volt, de nagy fájdalmai voltak, így a másodfokú égési sérülések kezelése mellett külön fájdalomcsillapítót is kapott, majd a gyulai kórházba szállítottuk”

idézi fel a mentést irányító bajtársunk, Zoltán az esetet, amely akár rosszabbul is végződhetett volna.

Az itt látható kampány egy offline és online megvalósuló adománygyűjtő akció része, melynek célja 10 db Égési kötszercsomag megvásárlásához szükséges összeg előteremtése.

Köszönjük segítségét!