EN
Tizenöt percig küzdöttünk, de visszahoztuk

Éjjel 11-kor eszeveszett csengetésre lettek figyelmesek a bélapátfalvai mentőállomáson. A kétségbeesett férfi idős édesapját hozta be az orvosi ügyeletre. Mivel az ügyeletet már pár éve megszűntették, így a mentősök rohantak ki az udvarra, ahol már eszméletlenül ült a kocsiban a bajbajutott. Fónagy Miklós meséli el az újraélesztés történetét.

Tovább...
Egy hívás = 250 Ft életmentő adomány

Mostantól egy telefonhívással vagy egy üzenettel is segítheti az Országos Mentőszolgálat Alapítvány életmentő munkáját az Adhat Vonalnak köszönhetően.

Mit kell tennie?

Adományozás telefonhívással:
hívja a 13 600-as számot, és üsse be az 58-as melléket!

Adományozás üzenettel:
küldje el üzenetben az 58-as számot a 13 600-ra!


Tovább...
Azzal riasztottak, hogy rádőlt a fa!

Már sötétedés után csengett a telefon a hőgyészi mentőállomáson. A környező településről, Csibrákról hívtak mentőt egy fakitermelésen történt balesethez. Papp Nándor avatott be a mentés részleteibe, ahol a súlyos gerincsérülés gyanúja miatt lapáthordágyra volt szükség.

Tovább...
100 diák élesztett újra a Fradi-pályán - videó

Április végén 100 diákkal élesztettünk újra a Fradi-pályán. Most elkészült a lenyűgöző drónos felvételekkel színesített filmünket az eseményről!

Tovább...
Nagyon jó érzés, hogy életben tartottam – életet mentett a balatonfüredi rendőr

Eszméletlen, nem lélegző férfit hozott vissza az életbe Belák József körzeti megbízott az Országos Mentőszolgálat Alapítvány Tartsd életben! kampányvideójának utasításait követve.

A megmentett balatonfüredi férfihoz fia hívta ki a rendőröket miután telefonon beszélt vele. Érezte a két évtizede elviselhetetlen gerincfájdalmakkal küzdő apja hangján, hogy a végső elkeseredés határán áll. Az öngyilkossági kísérlettől tartva azonnal cselekedett.

Tovább...
ADOMÁNYOZZON!
Fizetési tájékoztató
Vásárlási tájékoztató
IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!
Név:
E-mail:

Országos Mentőszolgálat Alapítvány 2013, created by Black IT & Creatree